Cookie Consent

IN RELAXMODUS GAAN, ZELFS WANNEER ONS LEVEN INTENS IS

Iedereen wil graag ontspannen zijn met een glimlach op het gezicht, zoals een stewardess op de langeafstandsvlucht van ons dagelijkse leven. Maar: iets kleins is al genoeg om ons nerveus, gestrest of zelfs angstig te maken.
Meteen opstijgen voor een meer ontspannen leven ... met tips en adviezen om weer helemaal zen te worden.


Als u erin slaagt uw glimlach te bewaren als u de trein mist (en een belangrijke vergadering), als uw jongste spruit een waarschuwing krijgt of als u uw gsm in het restaurant op tafel hebt laten liggen, dan hoeft u dit artikel niet te lezen. U bent al bijna even kalm als de Dalai Lama.

Voor de anderen, die het gevoel van een geblokkeerde rug, een dichtgeknepen keel of snakken naar adem herkennen, voor degenen met een abonnement op slaap in korte stukjes, en voor de gestresseerden en de chronisch of occasioneel angstigen, hebben we goed nieuws: er bestaan oplossingen! De beste daarvan schuilt in uzelf: uw innerlijke kracht. U moet leren die te herkennen en te gebruiken.

De theorie van het relativeren !

De mensen die het meest gestrest zijn, hebben vaak veel fantasie. Ze bedenken duizend-en-een verontrustende scenario's (waarin ze geen goede rol spelen). Waarom bang zijn voor iets wat zou kunnen gebeuren? We kunnen ons beter met de realiteit bezighouden. Als zich een stresserende situatie voordoet en u erdoor wordt meegesleurd, steek dan uw neus in de lucht en kijk om u heen: misschien is het allemaal niet zo somber. Waarschijnlijk is u een lichtpuntje ontgaan. Bijvoorbeeld: uw kleine schat heeft vreselijk slechte punten voor wiskunde, maar hebt u gezien dat hij de beste in Engels is?

Houd meer van uzelf.

Bang zijn om een taak niet aan te kunnen of om fouten te maken zijn enkele van de belangrijkste oorzaken van stress. Om uw angst tot bedaren te brengen en u goed te voelen bij wat u doet, moet u vertrouwen in uzelf hebben. Wacht ... het is niet de bedoeling om langs uw schoenen te lopen. Geef uzelf gewoon een kans, zoals iedereen die dat verdient. Zonder uw kleine onvolmaaktheden of zwakke punten te verbergen. Maar door ze gewoon welwillend te aanvaarden. U kookt niet als een finalist in Masterchef ? Uw genodigden waarderen zeker uw andere kwaliteiten. Dus focus u niet op de cuisson van uw eendenfilet.

een minder stresserend leven

Verbeter uw concentratie.

Heeft u last van chronische stress en angst en u wilt weten hoe u uw zenuwen onder controle kunt houden ?

Stress is vaak het gevolg van ons vermogen om meerdere dingen tegelijk te doen. Door uw actieveld, maar ook uw denken in te perken, concentreert u zich beter en neemt u de controle langzamerhand weer over. U gaat niet minder snel vooruit, maar u vindt juist de richting terug van wat u aan het doen bent. Dat is een effectieve weg naar sereniteit, mentale kalmte, intellectueel en emotioneel welzijn. Hebt u al eens van meditatie gehoord? Steeds meer mensen mediteren, het wordt zelfs in bedrijven gedaan.
 
U kunt ook uw arts of apotheker naar het voedingssupplement Omnibionta®3 MENTAL ENERGY vragen. Het is een unieke combinatie van een complex van twee magnesiumzouten die zeer goed worden opgenomen door het lichaam, en vitamines, minerale zouten en gepatenteerde melkfermentstammen. Wat doet het ? Het helpt u in relaxmodus over te gaan, uw stress te verminderen en ook zorgen voor uw welzijn, waardoor u al uw bezigheden in alle kalmte kunt uitvoeren.

Wist u dat ?

Meditatie vermindert stress: dat is bewezen !

Mediteren is niet alleen voor aanhangers van New Age! Iedereen kan heel snel profiteren van de weldadige werking. Het bewijs: een studie van de Carnegie Mellon University, gepubliceerd in 2014, heeft uitgewezen dat drie dagen achter elkaar 25 minuten mediteren voldoende is om het stressgevoel te verminderen. Vrijwilligers, die niets van meditatie wisten, werd geleerd om zich op het huidige moment en hun ademhaling te concentreren. Vervolgens ondergingen ze stresstests. Ze moesten bijvoorbeeld onder streng toezicht van examinatoren wiskundeproblemen oplossen. Resultaat? De groep die had geleerd te mediteren bevestigde minder stress te voelen dan de controlegroep. Dat zou bij ons ook weleens het geval kunnen zijn ...

Gerelateerde producten

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

 

mineralen - behoud uw vorm
MINERALEN
Alles wat u altijd al wilde weten over mineralen en de gunstige effecten ervan.
vitamines - dé bondgenoten van uw innerlijke kracht
VITAMINES
Vitamines staan aan uw kant, ontdek hoe u ze kunt gebruiken.

AANBEVOLEN ARTIKELS