OMNIBIONTA 3
Selecteer een regio
nlBE
OMNIBIONTA®3 DEFENSE

Omnibionta®3 DEFENSE

STERK VAN BINNENUIT

OMNIBIONTA®3 DEFENSE is een voedingssupplement dat helpt de natuurlijke weerstand van het lichaam van volwassenen op peil te houden en om vermoeidheid tegen te gaan.

MEER WETEN

Het tempo van het moderne leven kan het lichaam behoorlijk op de proef stellen. OMNIBIONTA®3 DEFENSE is bestemd voor volwassenen die hun natuurlijke weerstand op peil willen houden en vermoeidheid tegen willen gaan, vooral in de periodes van verminderde fitheid (en bij seizoenswisselingen). Vitamine A, B6, B12, C, D, folaten (foliumzuur), ijzer, selenium en zink bijdragen tot een normale werking van het immuunsysteem en ijzer, niacine (B3), pantotheenzuur (B5), riboflavine (B2), folaten (foliumzuur), vitamine B12, B6 en C die helpen vermoeidheid tegen te gaan.

Per tabl. RI**
3 melkfermenten 107 CFU***
Lactobacillus gasseri PA 16/8
Bifidobacterium bifidum MF 20/5
Bifidobacterium longum SP 07/3
12 vitamines

Vitamine A

800 μg

100%

Vitamine B1

1,4 mg

127%

Vitamine B2

1,6 mg

114%

Vitamine B3

18 mg

113%

Vitamine B5

6 mg

100%

Vitamine B6

2 mg

143%

Vitamine B12

3 μg

120%

Vitamine C

120 mg

150%

Vitamine D3

10 μg

200%

Vitamine E

10 mg

83%

Biotine

150 μg

300%

Foliumzuur

300 μg

150%

7 mineralen

Ijzer

5 mg

36%

Zinc

10 mg

100%

Mangaan

0,4 mg

20%

Chroom

25 μg

63%

Jodium

100 μg

67%

Selenium

55 μg

100%

Magnesium

56,25 mg

15%

* Vitamine A, B6, B12, C, D, folaten (foliumzuur), ijzer, selenium en zink bijdragen tot een normale werking van het immuunsysteem.

** RI = Referentie inname

***CFU = Colony Forming Unit

Combinatie van:

 • 3 gepatenteerde melkfermenten: Lactobacillus gasseri PA 16/8, Bifidobacterium bifidum MF 20/5, Bifidobacterium longum SP 07/3.
 • 12 vitamines: A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, D, E en 7 mineralen: jodium, ijzer, zink, selenium, chroom, mangaan en magnesium.
  Vitamine A, B6, B12, C, D, folaten (foliumzuur), ijzer, selenium en zink bijdragen tot een normale werking van het immuunsysteem. Ijzer, niacine (B3), pantotheenzuur (B5), riboflavine (B2), folaten (foliumzuur), vitamine B12, B6 en C helpen vermoeidheid tegen te gaan.

Uitsluitend bestemd voor volwassenen,1 tablet per dag, in te slikken met een glas water, 's ochtend of 's middags bij de maaltijd. Er wordt aanbevolen Omnibionta®3 DEFENSE gedurende 30 tot 60 dagen te gebruiken, indien nodig herhalen. Inname van Omnibionta®3 DEFENSE is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding of een gezonde levensstijl. Let op …

 • De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden
 • Buiten het bereik van kinderen houden.
 • Niet gebruiken in geval van intolerantie of allergie voor een van de ingrediënten.
 • Bevat sporen van melkeiwitten, soja en vis.
 • Vraag bij twijfel advies aan uw arts of apotheker.
 • Droog bewaren en beschermen tegen warmte.

Omnibionta®3 DEFENSE bestaat in een doos met 30 of 90 tabletten. Het is verkrijgbaar bij de apotheek. 5 tips om fit te blijven:

 • Eet iedere dag fruit en groenten.
 • Doe regelmatig aan matige lichaamsbeweging die u prettig vindt.
 • Rook niet en gebruik niet te veel alcohol, snelle suikers en dierlijke vetten.
 • Las indien mogelijk iedere dag ontspannen en rustige momenten in.
 • Slaap voldoende.

PRODUCTENBESCHRIJVINGDOELGROEPACTIE
OMNIBIONTA®3 DEFENSE

<span>OMNIBIONTA®3 DEFENSE is een voedingssupplement dat helpt de natuurlijke weerstand van het lichaam van volwassenen op peil te houden en om vermoeidheid tegen te gaan.</span>

De natuurlijke weerstand ondersteunen. Vitamine A, B6, B12, C, D, folaten (foliumzuur), ijzer, selenium en zink dragen bij tot een normale werking van het immuunsysteem.

Volwassenen

OMNIBIONTA®3 JUNIOR

<span>OMNIBIONTA®3 JUNIOR is een voedingssupplement waarmee kinderen vanaf 4 jaar hun natuurlijke weerstand op peil kunnen houden en vermoeidheid kunnen tegengaan.</span>

De natuurlijke weerstand ondersteunen vanaf 4 jaar. Vitamine A, B6, B12, C, D, folaten (foliumzuur), ijzer, selenium en zink dragen bij tot een normale werking van het immuunsysteem.

Vanaf 4 jaar

OMNIBIONTA®3 Vitality & Energy

<span>Omnibionta3® Vitality & Energy is een voedingssupplement dat microbiotische stammen, vitamines en mineralen combineert, ontworpen om de energie en het imuunsysteem van volwassenen te ondersteunen. Omnibionta3® Vitality & Energy combineert micronutriënten die helpen om energie te behouden tijdens de dag, en vermoeidheid te verminderen.<br><br> Om bij te dragen tot een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid, bevat Omnibionta3® Vitality & Energy onder andere de vitamines B6, B12 en ijzer. Vitamines D, C en zink dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.<br><br> Bovendien, dankzij zijn specifieke productietechnologie geeft Omnibionta3® Vitality & Energy bepaalde vitamines vrij die het energieleverend metabolisme ondersteunen en die niet door het lichaam kunnen worden opgeslagen – vitamine B1, B2, B3, B5, B6 en vitamine C – op bais van verlengde vrijgave (tijdens 6 uren).Omnibionta3® Vitality & Energy bevat ook Ginseng.<br><br> - Unieke 3-in-1 formule met microbiotica, vitamines en mineralen<br> - Energie gedurende de hele dag en ondersteuning van het immuunsysteem<br> - Langdurige vrijgave technologie voor vitamine C, B1, B2, B3, B5 en B6.<br> - Gemakkelijk gebruik: slechts één tablet per dag<br> - Doos met 90 tabletten</span>

De hele dag door uw energieniveau op peil houden. Biotine, Jodium (I), ijzer, niacine (B3), pantotheenzuur (B5), riboflavine (B2), thiamine (B1), vitamine B12, B6 en C dragen bij tot een normale energiestofwisseling.

Volwassenen

OMNIBIONTA®3 50+

<span>OMNIBIONTA®3 50+ is een voedingssupplement dat helpt de natuurlijke weerstand van het lichaam op peil te houden en vermoeidheid tegen te gaan.</span>

Activeren van de vitaliteit om optimaal te genieten. Vitamine A, B6, B12, C, D, folaten (foliumzuur), ijzer, selenium en zink dragen bij tot een normale werking van het immuunsysteem.

Vanaf 50 jaar

Gerelateerde producten

AANBEVOLEN ARTIKELS

WAT IS NU (ECHT) GOED VOOR MIJN IMMUUNSYSTEEM ?

WEERSTAND

Hoe helpt uw immuniteit u in vorm te blijven ?
VERVOLG LEZEN

SEIZOENSWISSELING: WAAROM IN ZELFBESCHERMINGSMODUS OVERGAAN ?

WEERSTAND

Minder in vorm: nu kan ik me verdedigen !
VERVOLG LEZEN

Immuunsysteem: hoe te verbeteren?

WEERSTAND

Onze natuurlijke weerstand versterken.
VERVOLG LEZEN
  • Share On: