OMNIBIONTA 3
COUNTRY SELECTOR
nlBE

SEIZOENSWISSELING: WAAROM IN ZELFBESCHERMINGSMODUS OVERGAAN ?

Er zijn dingen die u zich niet laat ontzeggen door koude temperaturen of constante regen. Bijvoorbeeld het wekelijkse hardlopen of het plan om een tentoonstelling te gaan bezichtigen. Toch kan dat op u en uw welzijn doorwegen. Dus hoe vermoeiheid tegengaan, in vorm en fit blijven ? Hoe vindt u uw energie terug ? Door uw innerlijke kracht tot leven te wekken !


We hebben allemaal weleens van die momenten dat we niet de kracht hebben om alles te doen wat we van plan waren. Dus beginnen we met wat prioriteit heeft: het werk, de boodschappen, het huis ... en de rest bewaren we voor een volgende keer. Behalve dan dat de rest vaak juist hetgeen is waar we onze energie uit halen: de lichaamsbeweging die ons energie geeft, hobby's die een glimlach op ons gezicht toveren.

Laten we de dingen eens vanuit een nieuwe invalshoek bekijken en ontdekken waarom het belangrijk is om (wat vaker) aan onszelf te denken.


Zin in sport houden.


Het zou echt jammer zijn om onze lievelingssport niet meer te beoefenen, behalve als daar medische redenen voor zijn, natuurlijk. Vooral als het een kwestie van tijd of slecht weer is. Want door te sporten wint u op veel gebieden1: u onderhoudt uw spier- en botmassa, het helpt u op uw streefgewicht te blijven, het maakt uw lijf strakker en u voelt zich er beter door in uw vel. Is het u al eens opgevallen? Meestal hebt u na het sporten een beter humeur.

Bovendien gaat het steeds beter en slaat uw lichaam de bewegingen op, zodat het steeds gemakkelijker gaat. Als er tussen twee trainingen te veel tijd verstrijkt, zal de inspanning zwaarder aanvoelen.
Dus geef het vooral niet op! Zelfs korte trainingen (tussen 30 minuten en een uur) helpen u om uw innerlijke kracht te voeden en in conditie te blijven.

Door het vol te houden en iets tegen vermoeidheid te doen, kunt u ook rekenen op het voedingssupplement Omnibionta®3 DEFENSE. Bij de seizoenswisselingen is het een nuttig supplement waarnaar u bij uw arts of apotheker kunt vragen. Het voedingssupplement Omnibionta®3 DEFENSE bevat een combinatie van 3 gepatenteerde melkfermenten, 12 vitamines en 7 mineralen: Vitamine A, B6, B12, C, D, folaten (foliumzuur), ijzer, selenium en zink dragen bij tot een normale werking van het immuunsysteem. Ijzer, niacine (B3), pantotheenzuur (B5), riboflavine (B2), folaten (foliumzuur), vitamine B12, B6 en C helpen vermoeidheid tegen te gaan.

Plus de défense immunitaire

Vergeet uw creativiteit niet.


Kunt u goed tekenen? Of bent u een kei in haken? Of speelt u graag dwarsfluit? Stop er niet mee ... Hobby's zijn verre van onnuttig, die activiteiten zijn u dierbaar en maken u sterker in het dagelijks leven. Gewoon omdat ze u helpen bij het reguleren van het humeur dat uw natuurlijke weerstand vermindert. Maar ook omdat u zich er trots en creatief door kunt voelen, en u zo unieke momenten beleeft, geconcentreerd op iets wat u heel graag doet. Uw kinderen of vriendinnen zullen verbaasd uw talenten ontdekken en dat is weer een gelegenheid om dingen te delen en uit te wisselen.

Om ervoor te zorgen dat u voor die dingen wat tijd overhoudt in uw drukke leven, zijn alle middelen geoorloofd: onderhandelen met uw meerdere over werktijden, uw partner of ouders vragen of ze zich een uurtje met de kinderen willen bezighouden ... Het is de moeite waard !

Wist u dat ?

Ik word constant beschermd door een gigantisch leger van bacteriën.

In mijn spijsverteringskanaal bevinden zich wel duizend verschillende soorten bacteriën1. Dat zijn 100.000 miljard bacteriën, 2 tot 10 keer meer dan het aantal cellen waaruit ons lichaam bestaat. Ze helpen me bij de vertering van mijn voedsel en ondersteunen mijn immuniteit2 ...

1. LES FONDAMENTAUX DE LA PATHOLOGIE DIGESTIVE, CDU-HGE/Editions Elesevier-Masson - Oktober 2014.

2. http://www.futura-sciences.com/sante/actualites/medecine-flore-intestinale-prepare-nos-cellules-immunitaires-combat-52793. 

Gerelateerde producten

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

 

mineraux- garder la forme

MINERALEN: OM FIT TE BLIJVEN

MINERALEN

Alles wat u altijd al wilde weten over mineralen en de gunstige effecten ervan.
VERVOLG LEZEN
vitamines - les alliées de votre force intérieure

VITAMINES: BONDGENOTEN VAN UW INNERLIJKE KRACHT

VITAMINES

Vitamines staan aan uw kant, ontdek hoe u ze kunt gebruiken.
VERVOLG LEZEN

AANBEVOLEN ARTIKELS

Mon secret contre la fatigue hivernale

MIJN GEHEIM VOOR EEN BETERE WEERSTAND TEGEN DE KOU

DEFENSE

Ik heb een bondgenoot gevonden om in vorm te blijven!
VERVOLG LEZEN
Système immunitaire : comment l’aider a nous défendre?

IMMUUNSYSTEEM: HOE HELPEN WE HET OM ONS TE BESCHERMEN?

DEFENSE

Onze natuurlijke weerstand versterken
VERVOLG LEZEN
Qu’est-ce qui fait du bien a mon système immunitaire

WAT IS NU (ECHT) GOED VOOR MIJN IMMUUNSYSTEEM?

DEFENSE

Hoe helpt uw immuniteit u in vorm te blijven?
VERVOLG LEZEN