OMNIBIONTA 3
COUNTRY SELECTOR
nlBE

WEER OP DE BEEN: HOE IK HEB BESLOTEN WEER AAN SPORT TE GAAN DOEN.

Ons dagelijks leven is vaak een bron van stress en chronische vermoeidheid. Om onze kracht en energie weer op te vijzelen, zeggen we op een dag: ik ga 'weer aan sport doen'. Adviezen van degenen die het (echt) hebben gedaan.

Sport, dat is gemakkelijk. Voor anderen, of op tv ... Eraan beginnen en het volhouden is een ware uitdaging voor de meeste vrouwen van wie het dagelijks leven al op een marathon lijkt. Moe, of zelfs uitgeput door het dubbelleven op het werk en thuis: wie heeft er nog energie om sportschoenen aan te trekken na een lange vergadering of na de auto vol boodschappen te hebben geladen aan de supermarkt ?

Toch is regelmatig aan lichaamsbeweging doen ideaal om weer fit te worden en te blijven. Want energie verbruiken, dat betekent ons lichaam opnieuw in gang zetten, en het helpen om vermoeidheid tegen te gaan. Zo krijgen we onze spieren weer strakker en onze gemoedstoestand opgewekter.
Degenen die het lukt hebben een goede ingeslepen routine: hun wekelijkse training staat genoteerd in hun agenda, en ze wijken er niet van af, zelfs niet als het regent of als ze zitten te knikkebollen. Neem een voorbeeld aan hen en betrek een vriendin bij het avontuur om u te motiveren. Het enthousiasme van de ene compenseert de tijdelijke vermoeidheid van de andere. Ruil bijvoorbeeld samen met een collega uw lunch in de kantine om tegen een uur zwemmen of yoga en een broodje op de terugweg. U zult zien dat zowel uw dossiers als uw naasten profiteren van uw nieuwe energie …

Weer gaan sporten betekent misschien ook een nieuwe activiteit ontdekken, die u in uw jonge jaren nooit beoefend hebt (u weet wel, in de tijd toen joggen nog hardlopen werd genoemd). Kent u bijvoorbeeld zumba ? Een kruising tussen fitness en dansen op Latijns-Amerikaanse muziek ? Stimulerend en uitstekend voor de diepergelegen spieren. Als u al sinds uw 6e jaar van hippe danskleding droomde, dan is dit het moment om in actie te komen.

U moet vooral eerst een idee hebben van wat u leuk vindt, zonder de prestatie het belangrijkst te vinden: om uw conditie te verbeteren zoekt u beter eerst naar regelmaat en training van het hele lichaam om het energiemetabolisme en uw gemoedstoestand te verbeteren. Alle lichaamsbeweging is goed, van wandelen tot fietsen en tuinieren. Overleg met uw arts, hij kan beoordelen of u fit genoeg bent om goed te beginnen.
Begin eraan zonder te twijfelen, zolang u maar niets forceert en uw houding in de gaten houdt: rug recht, knieën licht gebogen, gewrichten ontspannen ... Iedere training beginnen met een goede opwarming is van cruciaal belang. Laat u om te beginnen inspireren door initiatielessen !

Faire du sport pour maintenir la forme et tonus

Om vermoeidheid te verminderen en uw energie om te sporten terug te vinden, kunt u ook denken aan Omnibionta®3 ALL DAY ENERGY, een voedingssupplement met werkzame bestanddelen (9 vitamines, 2 mineralen en 3 gepatenteerde melkfermenten) die bijdragen tot een normale werking van de energiestofwisseling. Het geeft een boost bij vermoeidheid en het is een goede gewoonte om enkele maanden in het jaar aan te nemen. Biotine, Jodium (I), ijzer, niacine (B3), pantotheenzuur (B5), riboflavine (B2), thiamine (B1), vitamine B12, B6 en C dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Ijzer, niacine (B3), pantotheenzuur (B5), riboflavine (B2), folaten (foliumzuur), vitamine B12, B6 en C helpen vermoeidheid tegen te gaan.

Luister naar uzelf om gemotiveerd te blijven. Ontdek de ene week na de andere uw vooruitgang, feliciteer uzelf met uw betere souplesse, en geniet ervan dat u meer adem hebt. Uw mentale vermoeidheid verdwijnt en uw zelfvertrouwen neemt toe. Kortom, u geniet van uw nieuwe energie. Daar komt nog bij dat er tijdens het sporten endorfines vrijkomen, ook wel de 'prethormonen van het sporten' genoemd, die zorgen voor een gevoel van welzijn, en die werken als een natuurlijke ontspanner.
Uw training, dat is zo'n beetje een afspraakje met uzelf. U zult het niet meer kunnen missen ...

Gerelateerde producten

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

 

mineraux- garder la forme

MINERALEN: OM FIT TE BLIJVEN

MINERALEN

Alles wat u altijd al wilde weten over mineralen en de gunstige effecten ervan.
VERVOLG LEZEN
vitamines - les alliées de votre force intérieure

VITAMINES: BONDGENOTEN VAN UW INNERLIJKE KRACHT

VITAMINES

Vitamines staan aan uw kant, ontdek hoe u ze kunt gebruiken.
VERVOLG LEZEN

AANBEVOLEN ARTIKELS

Beaucoup de travail? Je garde la forme (quand même) !

VEEL WERK ? IK BLIJF (TOCH) IN VORM !

ENERGIE

Uw innerlijke kracht: energie waarop u kunt rekenen op uw werk
VERVOLG LEZEN
Lutter contre la fatigue, réveiller sa force intérieure

TEGEN VERMOEIDHEID ZET IK MIJN INNERLIJKE KRACHT IN

ENERGIE

Moe, uitgeput, afgemat ? Ik kan er tegen!
VERVOLG LEZEN
Manque d'énergie : faire le plein!

ENERGIE TEKORT: WEER BIJTANKEN !

ENERGIE

Mijn energie ? Die komt van binnenuit !
VERVOLG LEZEN