Ga naar inhoud
OMNIBIONTA 3
Selecteer een regio
nlBE

VAAKGESTELDE VRAGEN


Als u geen antwoord op uw vraag kunt vinden, neem dan CONTACT met ons op. We zullen snel antwoorden.

Omnibionta®3-producten worden niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, omdat de hoeveelheden van de voedingsstoffen niet speciaal zijn afgestemd voor gebruik tijdens de zwangerschap. Merck Consumer Healthcare heeft een productassortiment ontwikkeld dat speciaal is aangepast aan de zwangerschap, namelijk Omnibionta Pronatal. Aarzel niet om onze website https://www.omnibiontapronatal.be te raadplegen of om advies te vragen aan uw arts of apotheker.

Sommige Omnibionta®3-producten zijn niet geschikt voor gebruik tijdens de periode van borstvoeding. P&G Health heeft een productassortiment ontwikkeld dat speciaal is aangepast aan de periode van zwangerschap en borstvoeding, namelijk Omnibionta Pronatal. Aarzel niet om onze website www.omnibiontapronatal.be te raadplegen of om advies te vragen aan uw arts of apotheker.

Ja, de producten van OMNIBIONTA®3 bevatten geen gluten. In geval van intolerantie of een voedingsallergie, kunt u beter uw arts om advies vragen.

De producten van OMNIBIONTA®3 bevatten slechts een hele kleine hoeveelheid snelle suikers die weinig gevolgen zou moeten hebben voor de bloedsuikerspiegel bij aanbevolen hoeveelheden. Raadpleeg in geval van een gelijktijdige behandeling voor diabetes echter uw arts of apotheker alvorens Omnibionta®3 te gebruiken.

Er bestaan weinig wisselwerkingen tussen medicijnen en OMNIBIONTA®3-producten. Als u medicijnen gebruikt, vraag dan advies aan uw apotheker of raadpleeg uw arts.

JA. Het is belangrijk om de bijgesloten voorwaarden voor gebruik voor elk product in acht te nemen (zie productrubrieken). Het gebruik mag in hetzelfde jaar echter wel verschillende malen worden herhaald.

De prijzen van de producten van OMNIBIONTA®3 worden, net zoals alle producten uit die categorie, vrij bepaald door de apotheek en kunnen dus bij iedere apotheek verschillend zijn.

JA. De meeste producten van OMNIBIONTA®3 worden ook online verkocht door apotheken.

OMNIBIONTA®3-producten zijn geen medicijnen, ze behoren tot de categorie voedingssupplementen, die niet wordt gedekt door de ziektekostenverzekering.

NEE. Alle producten van OMNIBIONTA®3 mogen in het kader van sportactiviteiten of in wedstrijdverband gebruikt worden.

Het gebruik van OMNIBIONTA®3-producten tijdens een zoutarm dieet is mogelijk. Vraag advies aan uw apotheker of raadpleeg uw arts.

NEE De tabletten van OMNIBIONTA®3 DEFENSE zijn speciaal ontwikkeld om de zeer kwetsbare melkfermenten optimaal te bewaren en te laten overleven. Om de kwaliteit en de effectiviteit van OMNIBIONTA®3 te behouden, moet de tablet als zodanig worden ingeslikt met een glas water. Het wordt afgeraden om de tablet door te snijden of te pletten.

Er wordt aanbevolen om Omnibionta®3 Defense 's ochtends of 's middags in te nemen tijdens de maaltijd. De tabletten moeten worden ingeslikt met een glas water.

OMNIBIONTA®3 DEFENSE bevat sporen van melkeiwitten en vis.

NEE. De tabletten van OMNIBIONTA®3 ALL DAY ENERGY zijn speciaal ontwikkeld om de zeer kwetsbare melkfermenten optimaal goed te houden en te laten overleven. Om de kwaliteit en de effectiviteit van OMNIBIONTA®3 ALL DAY ENERGY te behouden, moet de tablet als zodanig worden ingeslikt met een glas water. Het wordt afgeraden om de tablet door te snijden of te pletten.

NEE. OMNIBIONTA®3 ACTIVATE en OMNIBIONTA®3 ALL DAY ENERGY mogen in het kader van sportactiviteiten of in wedstrijdverband worden gebruikt.

Er wordt aanbevolen om OMNIBIONTA®3 ACTIVATE / OMNIBIONTA®3 ALL DAY ENERGY 's ochtends of 's middags in te nemen tijdens de maaltijd. De tabletten moeten worden ingeslikt met een glas water.

OMNIBIONTA®3 ACTIVATE / OMNIBIONTA®3 ALL DAY ENERGY bevat geen enkel ingrediënt dat afkomstig is van varkens.

Er bestaat geen precieze leeftijd waarop bij voorkeur met het gebruik van OMNIBIONTA®3 VITALITY 50+ moet worden begonnen. Dit product is echter uitsluitend bestemd voor gebruik door volwassenen.

Er wordt aanbevolen om Omnibionta®3 VITALITY 50+ 's ochtends of 's middags in te nemen tijdens de maaltijd. De tabletten moeten worden ingeslikt met een glas water.

Ja, OMNIBIONTA®3 VITALITY 50+ bevat gelatine die afkomstig is van varkens om een van de ingrediënten te ondersteunen.

    • Share On: